Customer Service

Bezorgen

Mitchell Juweliers bezorgt alle aankopen bij u thuis of bij het DHL Servicepoint van uw keuze. Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van het aankoopbedrag:

Verzendkosten Orderbedrag  
€ 4,95 tot € 75,00  
gratis vanaf € 75,00  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De meeste voorradige artikelen ontvangt u de volgende dag al in huis. Ook als een deel van de bestelling niet direct leverbaar is, worden de voorradige artikelen al verzonden. Over niet voorradige artikelen ontvangt u vanzelf bericht. U ontvangt van ons een orderbevestiging waarin wij de leverdatum van de artikelen melden. De voortgang van uw bestelling kunt u volgen via 'Mijn bestellingen’. Is de status van uw bestelling onderstreept, dan kun je erop klikken voor meer volginformatie. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.


Ander afleveradres

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als u de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurt of op uw werk wilt laten afleveren.


Ophalen in de winkel

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel. Hiervoor rekenen wij geen verzendkosten. Dit kan tijdens openingstijden: