Ruilen & retourneren

Een artikel ruilen of retourneren
Ons streven is dat u tevreden bent met alles wat u bij Mitchell Juweliers koopt. Maar mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heeft u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!
Retourvoorwaarden
Een artikel ruilen of retourneren is geen enkel probleem. Voor artikelen die besteld zijn op mitchelljuweliers.nl gelden de volgende voorwaarden:
  • Binnen 7 dagen na aankoop (voor een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum).
  • Met de originele kassabon (voor een online bestelling kun je retourneren met het retourformulier).
  • De originele kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd. Het éénmalig passen van sieraden of horloges wordt niet beschouwd als gebruik.
  • Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, nog in de originele productverpakking.
  • Cadeaukaarten kunnen niet geretourneerd worden. Wij adviseren gebruik te maken van aangetekende post. Mocht het pakket zoek raken is dit voor uw verantwoording. De kosten van terugzending zijn voor uw rekening.
  • U heeft dit formulier ingevuld en verzonden, uiterlijk op de dag dat u de bestelling aan ons retourneert.
* Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild of geretourneerd. Indien u een online bestelling retourneert, die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoet, wordt deze weer naar u teruggestuurd.
Retourmogelijkheden
Om het u makkelijk te maken, zijn er meerdere mogelijkheden om een artikel te retourneren. U kunt een bestelling terugbrengen of ruilen in de winkel. Er worden dan geen retourkosten in rekening gebracht.
Hoe krijg ik mijn aankoopbedrag terug als ik besluit mijn bestelling retour te sturen?
Zodra uw bestelling retour is ontvangen door de webshop, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Het aankoopbedrag, minus de retourkosten, zal Mitchell Juweliers zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) op uw bank- of girorekening terugstorten.