Inkoop

Inkoop

Inkoop goud en zilver door Mitchell JuwelierInkoop algemeen

Gouden of zilveren juwelen of gebruiksvoorwerpen die u niet meer gebruikt, zijn nu meer dan ooit goud waard! Wij zijn een vertrouwd juweliershuis voor de inkoop van goud, zilver en platina in iedere vorm, zoals sieraden, losse edelstenen, bloedkoraal, parels, munten, etc.
Wanneer uw oude sieraden nog in goede staat verkeren en niet gerecycled hoeven te worden, geniet u momenteel van hoge inkoopsprijzen. Of, als u uw oude sieraden wilt inleveren voor een nieuw sieraad, kunnen wij u een nog hogere inkoopwaarde bieden.
Wij geven u gegarandeerd altijd de hoogste waarde. Het bedrag dat wij betalen ligt pas vast na wederzijds akkoord.

Inkoop gouden barenInkoop gouden baren

Gouden baren worden uitgegeven in verschillende gewichten. Van 1 gram tot en met 1000 gram.
De kilo is de meest gangbare eenheid. Momenteel vormen zij een uiterst gewild beleggingsobject. Een kilo die gekeurd is, bestaat voor 99,9 gram uit zuiver goud. De grootste goudstaaf weegt 12,44 kilo en wordt in hoofdzaak gebruikt door banken. Indien Uw baargoud of goudstaaf is afgestempeld met een meesterstempel 999 of 9999 gemarkeerd, dan kunnen we deze aankopen zonder verder te analyseren.
Niet afgestempeld goudstaven of goudbaren worden geanalyseerd alvorens over te gaan tot aankoop.

Inkoop gouden muntenInkoop gouden munten

Gouden munten zijn internationaal. In Nederland is het ‘gouden tientje’ de meest bekende gouden munt. Maar wij kunnen u ook een taxatie bieden voor voor de 5 of 10 gulden goud, Gouden Rijders of de enkele of dubbele gouden ducaat.
Internationaal zijn de Krugerrands, Maple Leafs en de Coronas de meest gangbare munten.
Deze munten kennen geen verzamelwaarde, maar kunt u wel door ons laten verzilveren.


Inkoop zilverInkoop zilver

Tekst volgt.