Betaalmogelijkheden

Veilig online winkelen
Online winkelen bij Mitchell Juweliers: zo betaalt u makkelijk en veilig Om uw betaling te kunnen verwerken, vragen we u om een aantal gegevens. Natuurlijk worden deze zeer vertrouwelijk behandeld en is uw privacy optimaal beschermd. Veiligheid staat voorop en moeilijk is het zeker niet. U wordt automatisch door de volgende vier stappen van het betaalproces geleid:
  • We vragen u eerst om uw persoonlijke gegevens in te voeren. Deze zijn van belang voor de uiteindelijke betaling.
  • Vervolgens kiest u of u de bestelling thuis laat bezorgen of deze zelf wilt ophalen bij de winkel of bij een DHL service point bij u in de buurt.
  • Hierna krijgt u ter controle een overzicht van het artikel dat u wilt kopen, de prijs, uw gegevens en het bezorgadres.
  • Kloppen alle gegevens? Dan kunt u betalen met via iDEAL. In dit geval gaat u naar een beveiligde link, zodat uw privacy is gegarandeerd. Op het moment dat u betaalt, wordt de order daadwerkelijk verstuurd. Op uw scherm ziet u nogmaals een overzicht van uw bestelling. Hier kunt u een print van maken voor uw eigen administratie. Daarnaast krijgt u een bevestigingsmail waarin ook al uw bestelgegevens staan vermeld. Zodra uw bestelling ons heeft verlaten, krijg u hierover bericht, wederom per mail. Zo kunt u het verzendproces nauwkeurig volgen.
U kunt de verzendstatus van uw bestelling volgen op de DHL for you website. Hiervoor vult u de gegevens in die u per mail van ons hebt ontvangen.
Betalen via IDEAL
Betalen via iDEAL Een betaling uitvoeren via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. Het werkt dus precies zoals u gewend bent:
  • Kies iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt.
  • U komt nu in het vertrouwde betaalprogramma van je eigen bank terecht. De gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
  • Na goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar online winkelen bij Mitchell Juweliers. Wilt u meer weten over betalen via iDEAL? Lees verder op de iDEAL website.

 

iDEAL

 
Kortingscode/kortingsvoucher
Gebruik maken van een kortingscode/kortingsvoucher. Om gebruik te maken van een kortingscode of kortingsvoucher, kunt u de code tijdens uw bestelling invullen. Dit kan in de winkelmand, in het veld Voucher code. Klik vervolgens op OK. Uw korting wordt direct berekend. Als de kortingscode niet geldig is, wordt dit getoond door een melding in het scherm. Let op: Het is niet mogelijk meer dan één kortingscode tegelijk te gebruiken.
Uitbetaling retourzending
Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit een bestelling terug te sturen? Mocht er na de verwerking van uw retourzending een tegoed ontstaan, dan ontvangt u hierover bericht. Heeft u met iDEAL betaald, dan zal Mitchell Juweliers het bedrag zo snel mogelijk overmaken naar uw rekening.
Factuur en besteldocumenten
U ontvangt 3 documenten bij uw bestelling:
  • factuur
  • pakbon
  • retourformulier
De factuur wordt altijd per e-mail naar u toegestuurd, op het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij uw bestelling. Hierop staan de aankoopbedragen vermeld en het BTW-bedrag. De pakbon en het retourformulier worden altijd meegestuurd in het pakket. Op de pakbon staan alle artikelen vermeld die in het pakket zijn verstuurd. Het retourformulier heeft u nodig wanneer u een artikel wilt ruilen of retourneren.